Concert agenda - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Concert agenda

Agenda en activiteiten
Wil je het concert van je vereniging vermeld zien in de concert agenda, of heb je een poster (in JPEG bestand, PDF kan helaas niet) voor op het prikbord? Stuur dit dan naar: redacteur@novam.net

Rik Cornelissen heeft een mooi programma over het sterrestelsel met als titel: Sounds of Interstellar Space. Voor meer info, klik hier.
Speellijst van Rik is:
24 jan TRIFID, Space Expo, Noordwijk (slotconcert)

Op vrijdag 17 januari geeft de Alkmaarse Accordeonvereniging “Vita Nova” een concert in Hotel de Rijpereilanden. Het afgelopen jaar vierde Vita Nova haar 70 jarig bestaan met een 3-tal concerten met gasten. Het B- en A- orkest o.l.v. André Elders zullen deze avond optreden. Het B-orkest opent de avond en speelt o.a. The Seasons, Choral en Rock-Out en 3 delen uit de musical Aladin. Na de pauze treed het A-orkest op met een aantal interessante stukken. Zo kunt u o.a. luisteren naar de Ludwigsburger Miniaturen, De Slowakian Dances  en de mars The Dam Busters, maar ook ’t Rijperlied ontbreekt niet op deze avond. Meer informatie 072-5125627.
Locatie: Hotel de Rijpereilanden.
Aanvang: 20 uur
toegang: € 5.- Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar.
poster: zie prikbord

 
Op zondag  2 februari 2020 geeft de Winterswijkse Accordeon Vereniging o.l.v. Edwin Beskers haar jubileum concert. Kom genieten van een gevarieerd programma, van Mozart tot Balkan muziek!
Locatie: The Gallery, Meddosestraat 8, 7101 CV Winterswijk
Aanvang: 15 uur
Toegang: €10,-, incl. koffie en een drankje

Op zaterdag 21 maart 2020 geeft Accordeonvereniging Accordeonata uit Lekkerkerk o.l.v. Leo van Lierop een voorjaarsconcert. Het gastoptreden, en balmuziek wordt verzorgd door de Countryband Change of Key uit Gouda.
Locatie: Partycentrum Amicitia te Lekkerkerk
Aanvang: 20 uur
Kaarten reserveren via: info@accordeonatalekkerkerk.nl

Op zaterdag  25 januari 2020 geeft Accordeonvereniging Animato uit Soest o.l.v. Roelof Kooi een concert met een gastoptreden van Accordeonvereniging Apollo uit Utrecht en een lokale band uit Soest. Kom genieten naar een gevarieerd programma!
Locatie: Theater Idea, Willaertstraat 49, 3766 CP Soest
Aanvang: 20 uur
Toegang: Kind (t/m 15) €5,- / Volwassene €8,- Voorverkoop is mogelijk via: animatosoest@gmail.com
 
Op Zondagmiddag 22 maart 2020 geeft de Amsterdamse Accordeon Vereniging Insulinde haar jaarconcert. Voor u zullen spelen het Insulinde orkest en het ensemble m.m.v. de Haarlemse Vocal Group and Band Barbees & Barflies.
Locatie: Dorpshuis van Landsmeer, Calkoenstraat 27
Aanvang: 14 uur (zaal open vanaf 13.30 uur)
Toegang: 7,50 euro

Op zondag 29 maart geeft de Eerste Gooise Accordeon Vereniging MUSICORDA haar jaarlijks concert voor de eerste maal onder leiding van twee nieuwe dirigenten! Het B-orkest wordt gedirigeerd door Roelof van Kooi en het  A-orkest heeft Tim Fletcher als muzikaal leider.
Locatie: "de Morgensterkerk", Seinstraat 2, Hilversum
Aanvang: 14.30 uur (zaal open vanaf 14 uur
Toegang: 10 euro incl consumptie (tot 12 jaar gratis toegang

Op vrijdagavond 24 april, zaterdagavond 25 april en zondagmiddag 26 april geeft Trix Reintjens een bijzonder concert. Het woor "concert" voldoet niet, want het gaat om een totale theater productie van Roméo et Juliette. De informatie over deze productie is te vinden op deze link.
Locatie: Munttheater, Collegeplein 3 Weert.
Voor kaarten klik hier.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu