Concert agenda - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Concert agenda

Agenda en activiteiten
Wil je het concert van je vereniging vermeld zien in de concert agenda, of heb je een poster (in JPEG bestand, PDF kan helaas niet) voor op het prikbord? Stuur dit dan naar: redacteur@novam.net

Rik Cornelissen heeft een mooi programma over het sterrestelsel met als titel: Sounds of Interstellar Space. Voor meer info, klik hier.
Speellijst van Rik is:
6 dec Heleen Schuttevaer Quartet, feat. Rik Cornelissen, Scheveningen
12 dec TRIFID TU/e, Eindhoven
16 dec Bert van den Brink & Rik Cornelissen, Radboud Universiteit, Nijmegen
10 jan TRIFID, Sterrenwacht Sonnenborgh, Utrecht
11 jan TRIFID, Sterrenwacht Orion, Bovenkarspel
24 jan TRIFID, Space Expo, Noordwijk (slotconcert)

Op zaterdag 14 december geeft de Heerhugowaardse accordeonvereniging “Vita Accordeonistica ‘83” met medewerking van het dameskoor “Zanglust” uit Oudorp hun jaarconcert 2019. Het accordeon orkest staat onder leiding van dirigent Leo van Lierop en het dameskoor onder leiding van Marja Boerke. Zij zullen samen een zeer gevarieerd muziekprogramma ten gehore brengen. Dit concert is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de gemeente Heerhugowaard. In de pauze van dit concert is er een verloting, waarmee leuke prijzen zijn te winnen.
Aanvang: 20 uur
Locatie: in de Ontmoetingskerk, Middenweg 168, 1702 HE Heerhugowaard.
Toegang: 7,50 euro kinderen tot 12 jaar: 2,50 euro

Op zaterdag 14 december geven de beide orkesten van accordeonvereniging Con Zelo een winter/kerstconcert o.l.v. Christa Groeneveld. Het intermezzo bestaat uit het duo Thorn-Yamaguchi. Gerda Thorn op fluit met Kana Yamaguchi op piano brengen een keur aan klassieke werken. Dit duo speelt als afsluiting een stuk van Vivaldi samen met het accordeonkwintet Vijfkwarts, bestaande uit leden van het A-orkest.
Aanvang: 20 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Locatie: Berkhouter kerk, Kerkebuurt 172, Berkhout.
poster: zie prikbord

Op zaterdag 22 december geeft accordeonvereniging Accordando een sfeervol kerstconcert. Medewerking verleent de Haarlemse vocal group & band Barbees & Barfkies.
Aanvang: 14 uur (zaal open 13.30 uur)
Locatie: Dorpshuis Wijdewormer, te Neck
Toegang: 5 euro

Op zondag 5 januari 2020 geeft Accordeonvereniging Accordeonata uit Lekkerkerk o.l.v. Leo van Lierop een Nieuwjaarsconcert met een gastoptreden door Het Polderkoor uit Stolwijk
Locatie: Partycentrum Amicitia te Lekkerkerk
Aanvang: 14 uur
Toegang: gratis

Op zaterdag 21 maart 2020 geeft Accordeonvereniging Accordeonata uit Lekkerkerk o.l.v. Leo van Lierop een voorjaarsconcert. Het gastoptreden, en balmuziek wordt verzorgd door de Countryband Change of Key uit Gouda.
Locatie: Partycentrum Amicitia te Lekkerkerk
Aanvang: 20 uur
Kaarten reserveren via: info@accordeonatalekkerkerk.nl

Op zaterdag  25 januari 2020 geeft Accordeonvereniging Animato uit Soest o.l.v. Roelof Kooi een concert met een gastoptreden van Accordeonvereniging Apollo uit Utrecht en een lokale band uit Soest. Kom genieten naar een gevarieerd programma!
Locatie: Theater Idea, Willaertstraat 49, 3766 CP Soest
Aanvang: 20 uur
Toegang: Kind (t/m 15) €5,- / Volwassene €8,- Voorverkoop is mogelijk via: animatosoest@gmail.com
 
Op Zondagmiddag 22 maart 2020 geeft de Amsterdamse Accordeon Vereniging Insulinde haar jaarconcert. Voor u zullen spelen het Insulinde orkest en het ensemble m.m.v. de Haarlemse Vocal Group and Band Barbees & Barflies.
Locatie: Dorpshuis van Landsmeer, Calkoenstraat 27
Aanvang: 14 uur (zaal open vanaf 13.30 uur)
Toegang: 7,50 euro

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu