Inschrijfformulier play-in orkesten - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inschrijfformulier play-in orkesten

NOVAM 90 JAAR

Doe mee met één van de play-in orkesten tijdens het NOVAM Jubileum festival 3 november 2018

(onderaan deze pagina staat het inschrijfformulier)

 
Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de NOVAM organiseert het bestuur een zeer bijzonder concert op 3 november 2018. Dit unieke concert zal plaatsvinden in de prachtige concertzaal van “de Vereeniging” in Nijmegen. Deze avond belooft een bruisend en enthousiast accordeon en mondharmonica jubileumconcert te worden. Er komt een spetterend programma waar veel accordeonisten en mondharmonicaspelers actief aan kunnen deelnemen. Naast de optredens van de drie play-in orkesten zullen professionele muzikanten de accordeon laten horen in verschillende stijlen en combinaties, van lichte- tot klassieke muziek en verrassende cross-overs. Ook jij/ú kunt deelnemen aan dit concert, op deze bijzondere dag en op deze bijzondere plek. Alle verenigingen in het land en alle leerlingen van muziekscholen krijgen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor één van de drie play-in orkesten die geformeerd gaan worden. Iedere vereniging/muziekschool kan een aantal spelers afvaardigen. De drie NOVAM play-in orkesten zijn:
- het Jubileum Jeugd accordeonorkest o.l.v. Jorind Josemans
- het Jubileum Symfonisch accordeonorkest o.l.v. Tim Fletcher
- het Groot Jubileum orkest o.l.v. Robert Baas

Elk orkest heeft zijn eigen doelstelling/doelgroep.
- Jeugd accordeonorkest - Voor alle jongeren tot 26 jaar die accordeon spelen. Er worden o.a. werken van Nina Rota en Richard Galliano ingestudeerd, waarbij gezorgd wordt voor partijen op verschillend niveau, van makkelijk tot zeer uitdagend. De repetities zullen in Zeist plaats vinden. Voor eventueel vragen over dit orkest kunt u Jorind Josemans mailen: massoltof@hotmail.com of telefonisch 06-4545 8279.
 

- Symfonisch accordeonorkest - Er is geen leeftijdsgrens. Het orkest speelt een hedendaags en een klassiek werk. Speciaal voor deze gelegenheid componeert Geerten Liefting een nieuw driedelig werk. Het tweede werk is een concert van C.P.E. Bach dat samen met Vincent van Amsterdam wordt gespeeld. Het niveau voor dit orkest is minimaal 1e divisie. Om dit niveau te waarborgen vragen we van accordeonisten die willen deelnemen een referentie of een korte auditie. De repetities worden gehouden in omgeving Ede.

- Groot Jubileum orkest - De Novam heeft zo'n 80 aangesloten verenigingen. Van al deze verenigingen willen we één groot orkest maken. Iedere vereniging kiest zelf maximaal 2 leden uit die hun orkest mogen vertegenwoordigen, als een soort ambassadeurs. Er is geen leeftijdsgrens voor dit orkest. Op het podium is plaats voor ongeveer 100 spelers. Ook mondharmonicaspelers kunnen zich inschrijven voor dit orkest. Het niveau ligt op 3e/2e  divisie voor orkesten. Per partij komen er ook eenvoudige partijen. Welke speler gaat jullie vereniging als ambassadeur vertegenwoordigen? Houd de inschrijfdatum in de gaten, want vol is vol! Het orkest gaat composities uitvoeren van Piazzolla, Motion Trio en Stevie Wonder. We zijn nog op zoek naar een repetitieruimte in de omgeving van Amersfoort.
INSCHRIJFFORMULIER t.b.v. jubileum play-in orkesten

gegevens van je accordeon

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu