weekends - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

weekends

Concertagenda & weekends
 
Niet een weekend, maar een week! Accordeon Zomerkamp 2017, er zijn nog plaatsen!
 
Het 9e Accordeonkamp wordt weer een super gezellige en inspirerende week, vol muziek en activiteiten. Van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus, op een mooie vakantieboerderij in Borculo. Voor jong en oud, van beginnende tot vergevorderde speler, voor iedereen zal er veel nieuws te leren en te beleven zijn in dit Accordeon Combi-Kamp. Het muzikale programma is intensief, met lessen en workshops van docenten Tim Fletcher, Michiel Ockeloen en Annemarieke van der Ploeg, aangevuld met gastdocenten en activiteiten. Dirk Overbeek geeft een workshop jazz en pop, hij studeert bij Rik Cornelissen op het Artez Conservatorium in Arnhem. Er komt een Tango workshop, een Balfolk dansavond, de Pigini Pizza Oven komt op bezoek en meer. Aarzel niet en schrijf je nu in via www.accordeonkamp.nl of informeer bij Annemarieke van der Ploeg op nummer 06-53798263 of email info@accordeonkamp.nl. We zijn ook op facebook: www.facebook.com/accordeonkamp. (het is bijna vol, er wordt gekeken of er extra mogelijkheden zijn voor slaapplaatsen. Wil je 's avonds naar huis rijden en alleen het dagprogramma mee maken, dat is nog mogelijk)
Toppershoedje 2017 orkestweekend
Na één jaar overgeslagen te hebben wordt dit jaar het Toppershoedje weekend weer georganiseerd!!! Dit weekend wordt (in tegenstelling tot de laatste Nieuwsbrief) geleid door Ronald van Overbruggen en Niek van Uden. Dit weekend waarin het met elkaar in orkestverband musiceren voorop staat wordt weer gehouden vanaf vrijdag 24 november 2017 in het Zuid-Hollandse Ouddorp. Naast de repetities is er uiteraard ook ruimte in het programma om met elkaar gezellig samen te zijn. Op zondag 26 november wordt het weekend afgesloten met een presentatie. Aanmelden kan vanaf nu via het inschrijfformulier wat u kunt vinden op de website van de Novam onder het kopje 'downloads'. Om voldoende bungalows ter beschikking te hebben is het raadzaam om u tijdig aan te melden, vol is vol. Het Toppershoedje is een RCN Vakantiepark.  
Adres: Strandweg 2-4, 3253 LR Ouddorp. De kosten bedragen € 125,- voor Novam leden, en € 135,- voor niet leden.
De inschrijving is geldig wanneer het geld is overgemaakt op rekeningnummer IBAN NL23INGB0000665608 t.n.v. NOVAM o.v.v. Toppershoedje 2017.
Meer informatie is te verkrijgen bij: petra@novam.net
We hopen dat er weer veel enthousiaste deelnemers gaan meedoen.

Petra van Drieënhuizen
(hieronder het inschrijfformulier ALLEEN voor het Topperhoedje weekend)
individueel lid van de NOVAM
lid via accordeon vereniging
geen lid van de NOVAM

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu